Zanda - Norges nasjonaltakstein

Norges nasjonaltakstein

Zanda startet produksjonen i Norge i 1978, og finnes i dag på flere enn 500 000 norske hus. Den ble laget ut fra ett behov: norske huseiere ville ha en sterk takstein for vakre, holdbare tak. Kravene og ønskemålene ble realisert med Zanda.

Zanda leveres i en rekke farger og overflater. Zanda Arktis har en ru overflate. Zanda Protector har en blank overflate som gir dypere farger og økt motstand mot mose og algevekst.

Seneste medlem av Zanda-familien er Zanda Polar; en betongtakstein som følger naturtrenden. Zanda Polar har en trendy matt overflate som varer lenge - i tillegg er overflaten varmereflekterende, noe som gir bedre inneklima på varme sommerdager.

Zanda kommer også med tradisjonell behandlet overflate; Zanda Elegant, og med ubehandlet overflate; Zanda Vestland.

Derfor er det lett å selge zanda

I løpet av 35 år har vi levert over 600 millioner takstein til flere enn 500 000 hus. Det skulle holde til å dekke 60 km2 tak.
Når du tilbyr kunden din et tak fra MONIER, regner vi ut en takpakke til kundens hus. Der inngår alt man trenger av takstein, spesialstein, innfestinger, tetting, ventilasjon og nødvendig sikkerhetsutstyr.
Enkelt og trygt for deg.

Derfor er det trygt å selge Zanda

Zanda kan leveres fra 9 lagre rundt om i Norge. Den fremstilles ved Moniers fabrikk i Årdal i Ryfylke, der vi de senere år har investert både i teknikk og logistikk.
Zanda har 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet. Trygt både for deg og kunden din.