Vakre, holdbare og naturlige materialer

Uansett om du velger tegl- eller betongtakstein kommer du til å gjøre en god investering. Materialene er nemlig meget holdbare og tåler å utsettes for vårt tøffe, nordiske klima. Med Nord-Europas største sortiment av tegl- og betongtakstein har vi produkter som som passer såvel til hytta eller dukkestuen som til rekkehus og villaer. Så hva passer best på ditt hus; tegl eller betong?

Holbare og naturlige material

Tegl

Tegl har lenge vært et populært valg på taket og har 
i dag en selvsagt plass i by- og landskapsbildet. Det er 
et rent naturmateriale, laget av brent leire og ingenting annet. I motsetning til mange andre materialer hverken blekner, ruster eller mister det farge, samtidig som det er holdbart og bare blir vakrere med årene.Velger du glasert tegl har du et tak som er like  vakkert og mosefritt i flere genereasjoner fremover. Tegl har en forventet levetid på 75 år eller mer.
Se Zanda / Moniers sortiment av tegltakstein her.

Betong

Betong er et materiale som på 1900-tallet muliggjorde en byggteknisk revolusjon. Det benyttes i dag i bærende konstruksjoner som bruer, bjelker og vegger, men også som yttermateriale på gulv, vegger og tak. Betong er på samme måte som tegl et naturmateriale. Det består av sand, vann, cement, jernoksidpigment og vannbasert farge. Det er holdbart, formbart, tett, og tåler frost. Et tak i betong har en forventet levetid på 50 år eller mer. Monier har et rikt utvalg av Zanda betongtakstein. De har ulike overflater for ulike behov. Se Moniers sortiment av Zanda betongtakstein her.