Om MonierMonier er Norges ledende leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Taket er husets viktigste vern mot vær og vind. Derfor tester og utvikler vi våre produkter og metoder hele tiden. Våre undertak, spesialstein og tilbehør testes like grundig som selve taksteinen. Resultatet er et sikkert og holdbart tak som øker verdien på huset ditt. Vi tilbyr alt i en komplett og testet takpakke – med Moniers originaldeler.

Om Monier

Vi ønsker å være kundenes førstevalg når det gjelder kvalitetstak. Derfor anser vi logistikk, sikkerhet og hjelp til å velge tak som en viktig del av tilbudet vårt. Vi samarbeider tett med våre forhandlere, f. eks. ved å beregne hvor mye som trengs av hvert produkt til et komplett tak.

Hos oss får du mer enn et tak - du får kunnskap og trygghet også.

Monier - en del av BMI GROUP

Tidligere i år ble Braas Monier Building Group kjøpt opp av Standard Industries som også er eiere av Icopal. Verdens største og mest kompetente aktør av løsninger til tak og tette bygg er nå samlet i BMI Group (Braas Monier Icopal). 

I Norge betyr dette at vi kan tilby komplette løsninger til alle slags takkonstruksjoner. Den positive endringen starter internt, der vi skal jobbe tettere sammen for å skape løsninger, systemer og synergier som gjør det enklere og bedre å være kunde på tvers av selskapene. Viktige føringer er smarte løsninger for digitalisering, bærekraft og urbanisering, slik at det blir lettere for byggenæringen å møte morgendagens behov.

Les mer om BMI Group her (engelsk)

Les mer om Icopal her