Alt om Tak

Norgespremiere for Altomtak.no – et nytt nettsted med forbrukerinformasjon OM TAK 

Nå lanseres Altomtak.no, som inneholder all tenkelig informasjon forbrukere trenger ved planlegging, kjøp og vedlikehold av tak. På det nye nettstedet finner du alt  fra prateforum, takkalkulator, materialtips og nyheter til viktige kontaktopplysninger for takleggerhjelp. En dynamisk, levende nettside som nå lanseres i alle de nordiske landene på de respektive landenes språk. I forbindelse med lanseringen kan man vinne et helt nytt tak.

 ”Vi håper at nettstedet vil fungere som en hjelpende hånd ved renovering og nyinnkjøp av tak, sier Helena Olin, MONIERs Markedssjef i Norden og Baltikum. "Et nettsted hvor man enkelt finner all takinformasjon på ett og samme sted.”

Taktrenden- fra 27. til 3. plass

Tak er blitt trendy. Rapporter fra eiendomsmeglerforeningen viser at etterspørselen etter nytt tak har steget fra 27. til 3. plass på tre år. Men taktrenden har også økt forbrukernes informasjonbehov. Lenge har man måttet lete etter informasjon fra mange ulike kilder, noe som har vært både tidkrevende og komplisert. 

”Å kjøpe tak er ikke noe man gjør i en håndvending,” fortsetter Helena Olin.  ”Forbrukeren stilles overfor en rekke ulike valg som ikke bare påvirker takets levetid, men også husets energiforbruk og ikke minst utseende. Må jeg bytte tak? Hvilke ulike materialer finnes? Hvordan kan jeg spare energi og penger med taket mitt? Hvor kan jeg få hjelp, og hvor mye koster taket? Dette er alle vanlige spørsmål som dukker opp.”

”Vi håper mange finner frem til nettstedet og gjør den enda mer levende ved å delta aktivt i prateforumet. Huseiere, takeksperter og naturligvis alle andre som er interessert i tak er velkomne”, avslutter Helena Olin.  

Vinn et nytt tak

Under lanseringsperioden frem til siste dag i mai har vi en konkurranse hvor man kan vinne et helt nytt tak i de aktuelle landene.  I Norge kan man vinne et tak ekskl. montering til en verdi av NOK 50 000,-. Vi har også flere iPhones i premier.

Fakta Altomtak.no

Altomtak er en samlingsportal med takinformasjon som nå lanseres i alle de nordiske landene på landenes respektive språk. MONIER har samarbeidet med det digitale kommunikasjonsbyrået Tewonder, som har solid erfaring med markedsføring av varemerker og produktsortiment i digitale kanaler.

Besøk Altomtak.no her.

Les mer fra Taket i Fokus nr. 2