TAKET I FOKUS NR.3 2010

Nasjonaldagen er vel i havn, og vi er klare for nye TAK !

 Monier skal ut på turnè, for å øke oppmerksomheten på tak hos huseiere. Den 25.mai starter vi ”Monier Roof Tour” i Norge, etter at aktiviteten har vært rundt i Danmark og Sverige. Vi ønsker å bevistgjøre huseiere om at tak ikke er så komplisert som mange tror, og gjøre komplette takløsninger mere tilgjengelig for folk flest. Som Nordens største leverandør av takstein, vil vi selvfølgelig også benytte anledningen til å vise produktnyheter innenfor kategorien tak.

I Taket i Fokus denne gang, så presenterer vi  ”En dag på fabrikken i Slemmestad”. Vi tar også for oss produkt-suksessen Divoroll, som er blitt anerkjent av håndverkere som et topp-produkt innen kategorien diffusjonsåpne undertak på rull. Til slutt vil vi selvfølgelig fortelle mer inngående om Monier Roof Tour, og hvem, hva, hvor rundt denne aktiviteten.

 Med ønske om en fantastisk Sommer.

 MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

Monier på takturné

Dette har du aldri sett før! Et gigantisk telt fylt med tak. Monier reiser rundt til ti store plasser i Norge på takturné. Gå ikke glipp av sjansen når vi kommer til et sted i nærheten av deg!

LES MER 
Seminarer om Fremtidens Tak

Monier innbyr deg som har Taket i fokus til et kostnadsfritt frokost- eller lunsjseminar. Seminarene pågår under hele takturneen, les mer om dager, tider og hvordan du melder deg på.

LES MER 
En dag i fabrikken på Slemmestad

I fabrikken på Slemmestad produseres det takstein med stor stolthet! De ansatte her produserer betongtakstein av typene Zanda Rustikk, Zanda Protector og H-pannen. Bli med på en tur rundt i fabrikken.

LES MER 
Divoroll - "Husets Gore-Tex"

Siden det er det ytterste taksjiktet som er synlig, er det ikke så rart at det får størst oppmerksomhet. Vi retter fokus mot undertaket og presenterer Divoroll og dets flotte egenskaper!

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.