TAKET I FOKUS NR.2 2010

Kom mai du skjønne milde !

 Etter en lang og uvanlig vinter i vårt langstrakte land, så øyner de fleste av oss at våren er i anmarsj. Tak-aktiviteter er allerede godt i gang hos flere forhandlere, og det er spesielt tidsriktig, da mange tak har fått ”kjørt seg” i vinter.

Godt å vite at det er mange takeksperter der ute, som står godt rustet til å ta imot fortvilte og taksøkende huseiere.

Flere forhandlere/kjeder tilbyr ikke bare komplette takløsninger, men også taket fullt ferdig lagt. Dette gleder oss i Monier, og vi skal stå klare til å bidra i verdikjeden.

 I Taket i Fokus denne gang, så presenterer vi et prosjekt med Lillesund skole i Haugesund, som ble bygget i 1920, og restaurert i 2009 med KDN-VH glassert sølvsvart. Vi har også en artikkel om Hillestad Bygg som ble årets ”King of Roofs”, samt at vi introduserer vår nye avløpsventilasjon i plast, som er utrolig enkel å montere, samtidig som den blir skjult i takflaten.

 Med ønske om en riktig fin vår!

 MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

Kan en skole virkelig fremstå som et slott?

Lillesunde Skole i Haugesund er renovert og er i dag et av Norges fineste bygg, mener selger i Monier, Leif Magne Thu. Da skolen var ny i 1920 var det mange som var mektig imponert over dette flotte funksjonelle bygget. Det kom delegasjoner fra fjern og nær for å se hvordan en moderne skole skulle være. Lillesund skole hadde nemlig eget svømmebasseng, spesialbygd filmsal, bibliotek og skolekjøkken, noe som ikke var vanlig den gangen.

LES MER 
Monier har kommet med en ny type avløpsventilasjon

Monier tilbyr nå en helt ny avløpsventilasjon. Dette er et stilig designet produkt, som legges sammen med resten av taket og gir en fin, integrert løsning. Lukten fra toalettsystemet ventileres over hustaket. 

LES MER 
Moniers årlige konkurranse

Hvert år konkurrerer Moniers Takpartnere om å inneha tittelen " King of Roofs". I år var det Hillestad Bygg fra Sellebakk som vant denne tittelen. Les mer om selve konkurransen og om vinneren i dette nyhetsbrevet!

 

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.