TAKET I FOKUS NR.1 2010

Så er vi klare med årets første utgave av Moniers Nyhetsbrev, TAKET I FOKUS. Her finner du tre spennende artikler. Du kan lese om huset som byttet fra torvtak til takstein, de fødende i Bergen som har fått nytt skinnende tak og  historien om hvor  navnet ZANDA  kom fra. 

Snøen ligger fortsatt på de fleste tak i Norges land ,noe som betyr full fart i takleggingen så snart solen har gjort jobben med smeltingen! Vi i Monier gleders oss til våren og er klare for å levere tak i hele landet!

Fornøyelig lesning!

Mvh Ståle Njåtun, Salgsjef Norge

Nytt tak for nyfødte

Hver eneste dag og natt kommer kvinner med store mager i hui og hast til Kvinneklinikken ved Haukeland universitetssykehus. Dette resulterer i at rundt 5 000 nye statsborgere, hvert år, for første gang ser livets lys ved Kvinneklinikken i Bergen.

LES MER 
Historien om Norges sterkeste betongtakstein

 I 1978 åpnet fabrikken på Slemmestad utenfor Oslo, og de første norske Zanda-steinene kom ut på markedet. Hvorfor heter steinen Zanda? Les mer om historikken i nyhetsbrevet!

LES MER 
Fra Torv til Takstein

Et vakkert laftet hus med torvtak på Borgen i Asker, var etter 21 år modent for et nytt og bedre tak. Snøtunge vintre hadde ført til at torven var begynt å sige nedover fra mønet. Les om mer om renoveringen og hva som ble løsningen

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.