TAKET I FOKUS NR. 6 2010
Julehilsen fra alle oss i MONIER

Snøvær, blåst og kulde har bredt seg over det ganske land, og taksalget går nå inn i en lavsesong. Vi kan likevel se tilbake på et år med mye optimisme og en økning i taksalget for de aller fleste. Særlig har vi sett en merkbar økning i renoveringsmarkedet. Vi ser frem mot et enda bedre år i 2011, hvor vi kan løfte taksalget mot nye høyder! 

I det siste nyhetsbrevet fra MONIER for i år informerer vi om våre åpningstider i julen. Du kan også lese om 2 prosjekter vi har sponset på tampen av året, samt nye Zanda Minster, MONIERs flate betongtakstein, som kommer med ny overflate og nye farger.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år til dere alle.

God lesning!

Mvh Ivar Fredriksen
Key Account & Sales Team Manger B2C

OBS! En liten systemfeil gjør at du må trykke på "Les mer"-knappen 2 ganger for å komme inn på selve artikkelen. Vi jobber med å rette feilen og beklager ulempen.

LES MER 
Zanda Minster i ny drakt!

Arkitektenes favoritt, Zanda Minster,  kommer nå i en ny, forbedret utgave. Ny overflate gir Minster en glatt og jevn struktur. Zanda Minster Skifergrå erstattes av 4 nye farger.

LES MER 
Bygg og Bedrag..

Ekteparet Johansen fra Onsøy opplevde enhver huseiers mareritt: Håndverkeren skulle fikse taket, men stakk i stedet av med pengene. Ekteparet trodde alt var tapt, før TV3s team fra Bygg og Bedrag tok oppdraget.

MONIERs samarbeidspartnere, Borg Byggmontering fra Fredrikstad, fikk takjobben og kontaktet så MONIER med forspørsel om å sponse takmaterialene, noe vi raskt bestemte oss for å gjøre.

Valget falt på Rød Zanda Protector..

LES MER 
Ny giv i Sekkefabrikken Kulturhus

Rolf Mulen Karlsen, Slemmestad-entusiast, daglig leder og kulturkonsulent ved Sekkefabrikken Kulturhus, kan endelig smile etter en lang kamp med kommunen for å få til et levende kulturhus i Slemmestad i Røyken.

Sekkefabrikken Kulturhus er blitt et naturlig samlingspunkt i kommunen. Her holdes arrangmenter som konserter, teater, visekvelder, kunstutstillinger, kinofremvisninger m.m.

Etter at kommunen bestemte seg for å kjøpe seg inn i  kulturhuset så fremtiden lys ut, men lokalene trengte sårt oppussing både innvendig og utvendig..

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.