TAKET I FOKUS NR. 5 2010

Husker du snøen som falt i fjor!

Etter en salgsmessig veldig bra høst mot rehabiliteringsmarkedet, ser vi at også salget mot nye eneboliger øker.
Takpakker har fått fotfeste i markedet, og det blir levert bedre og mer komplette tak nå enn noen gang tidligere. Sammen har vi klart å øke fokuset på viktigheten av tilbehør til tak.

I denne utgaven av ”Taket i Fokus” kan du aller først lese om viktigheten av snøfangere nå som vinteren nærmer seg. Siden forteller vi litt om herskapsvillaen Bergskaug Gård som ble til Norges vakreste barnehage. Til slutt kan du lese om Wakaflex - vår tids innovative og profesjonelle overgangsløsning!

God lesning! 

Mvh Ivar Fredriksen

Key Account & Sales Team Manger B2C

Vinteren er i anmars!

HUSK SNØSIKRING OG TAKSJEKK!

Nå som snøen snart nærmer seg igjen, ønsker vi å minne om viktigheten av snøsikring på taket. Med fjordårets tøffe vinter friskt i minne er det viktig å gjøre oppmerksom på de påkjenningene hustakene står ovenfor gjennom snørike vinter-måneder.

I tillegg til profesjonelt og forskritfsmessig utført arbeid, kan man også i større utstrekning forhindre takras og skader på taket ved å måke taket riktig, samt gjennomføre en taksjekk.

LES MER 
Herskapsvilla ble Norges fineste barnehage!

Et forfallent herskapshus hadde sett sine bedre dager.  Så ble det renovert inn- og utvendig. I dag huser det gamle adelssetet på Åssiden i Drammen 50 barn. Det hersker liten tvil om at dette er Norges vakreste barnehage – og det nye taket har definitivt litt av æren!

LES MER 
WAKAFLEX – VÅRT TIÅRS INNOVATIVE OG PROFESJONELLE OVERGANGSLØSNING!

WAKAFLEX tetteband vil kunne erstatte kompliserte beslag på de fleste områder på taket og gir en sikker og god tetting. Det er lett formbart og er derfor enkelt å montere uten spesialverktøy. Det har god vedheft til andre materialer i den selvklebende randsonen, noe som gir stor sikkerhet mot inntrenging av både vann og snø. Dersom det er behov for større flater kan det lett skjøtes og har meget høye selvklebende egenskaper..

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.