TAKET I FOKUS NR. 4 2011
Regn, regn og atter regn!

- Gir fokus på tak, tak og atter tak.

Vi er midt i den travleste tiden på året for levering av tak - og takk for det! I tillegg gir store nedbørsmengder en del utfordringer både for håndverkere og lastebilsjåfører. Mange huseiere har fått merke at taket ikke holder tett, og får derfor veldig travelt med å utbedre skadene eller bytte taket før vinteren kommer. Gudskjelov for alle takekspertene på salg av tak der ute, som nå virkelig får bruk for den opplæringen de har gjennomført i løpet av vinter og vår. Stå på!!!

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi MONIERs siste nyvinning; Nova, en ny teknisk tegltakstein som tar vare på gamle tegltradisjoner. Vi kan også lese om det spennende huset i Danmark som har lagt Minster på både tak og vegger! Til sist forteller vi om en ny konkurranse på vår forbrukernettside Altomtak.no hvor man kan vinne et tak fra MONIER til en verdi av NOK 50 000,-

Med ønske om en fantastisk tak-høst!

MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

 

Produktnyhet; NOVA!

Nova utfyller sortimentet vårt, både i form og funksjon. Det er en enkeltkrum teknisk tegltakstein som rommer alle våre siste nyvinninger. Resultatet er en avansert tegltakstein som er stabil og enkel å legge, tåler det skandinaviske klimaet og bare blir vakrere med årene. Og det til en god pris.

LES MER 
Et hus utenom det vanlige!

Det er ikke rart at folk snur seg en ekstra gang når de passerer det spesielle huset som ligger idyllisk til ved innsjøen Tjele Langsø på Øst-Jylland i Danmark. Det er nemlig kledd med mørk grå Minster-takstein både på tak og vegger!

LES MER 
Ny konkurranse på Alt om Tak

Vi gratulerer Ann Kristin Berggren fra Slemmestad som vinner av forrige konkurranse på vår forbrukernettside Altomtak.no.

Nå kjører vi igang igjen med en konkurranse hvor man kan vinne et tak fra MONIER til en verdi av NOK 50 000,-

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.