TAKET I FOKUS NR. 4 2010

En sommer er over...

Nok en sommer er over, og en ny høysesong for tak står for døren.
Det er mange tak som skal renoveres, både private og offentlig eide.

MONIER står parate til å sørge for at flest mulig får tette og vakre tak denne høsten!

I denne utgaven av ”Taket i Fokus” kan du aller først lese om hvordan det gikk med vår storsatsing mot markedet i år - MONIERs ”Roof Tour”. Deretter forteller vi om det vakre Druidehuset i Larvik som har fått renovert taket og blitt en perle. Vi ønsker også å fortelle dere om en helt vanlig dag på vårt kundeservicekontor, og om hvordan det er å jobbe der.

God lesning og lykke til med en spennende tak-høst!

 

Mvh Ivar Fredriksen

Key Account & Sales Team Manger B2C

MONIERs takturné er avsluttet

Innsatsviljen var stor når MONIER reiste på sin takturné rundt i Norges land. Selgere og takleggere stilte villig opp og guidet de besøkende inn i MONIERs verden av takprodukter. Turnéen resulterte i mange leads for våre samarbeispartnere, og vi lyktes i å sette økt fokus på tak.

LES MER 
Druidehuset skinner igjen!

Det en gang så herskaplige huset ble bygget som funksjonærbolig for Treschow-Fritzøe i 1926, men brukes i dag som møtelokale for Den Norske Druidorden. Husets grunnflate er cirka 400 kvadratmeter. Fra Druidehuset har man vakker utsikt utover Larviksfjorden.

Druidehuset hadde stort behov for en ansiktsløftning. Taksteinen flasset av og råteskadene var omfattende. Med helt nytt Hollander-tak fra MONIER kan huset igjen sole seg i glansen av beundrende blikk.

LES MER 
Allsidige kundeservice

Det er en glad og engasjert gjeng som arbeider på kundeservice i Slemmestad. De ansatte bistår forhandlere, entreprenører, arkitekter, huseiere og håndverkere i hele Norges land med ulike spørsmål og problemstillinger om tak.

Ingen dager er like, og de må være forberedt på spørsmål om veldig mye forskjellig. Det er også det som gjør arbeidet spennende og inspirerende.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.