TAKET I FOKUS NR. 3 2011
Nasjonaldagen er vel i havn, og vi er klare for nye TAK !

I skrivende stund nærmer det seg pinse, og vi kan se tilbake på en meget aktiv maimåned, med mange ulike aktiviteter og et meget godt salg!

Tradisjonen tro, er vi inne i en tid på året med meget stort fokus på rehabilitering av tak, vi har derfor store forventninger til fortsettelsen og forsommeren.

Vi er bedre rustet til å levere takpakker og komplette tak enn på flere år, og skal sammen med dere ta oss av rehabiliteringsmarkedet på tak – vi er klare!

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi MONIERs nye lager i Tromsø, Wakaflex i ny, blygrå farge, samt vårt nye høykvalitets produkt, Figaroll PLUS.

Med ønske om en fantastisk Sommer.

 

MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

 

Nytt lager i Tromsø

Norges mest solgte takstein ZANDA blir nå lagerført i Tromsø.

Vi har gleden av å informere om at vi åpner nytt depot i Tromsø, og vil være operative fra den 1.juni 2011. Hensikten er med dette å kunne yte enda bedre service til våre kunder i nord, samt å gjøre takstein mer tilgjengelig for denne landsdelen.

LES MER 
Wakaflex i blygrå farge

Vi har tidligere fortalt om WAKAFLEX, som erstatter kompliserte beslag der det er vanskelig å få tette overganger. Etter stor etterspørsel introduserer vi nå WAKAFLEX i blygrå utførelse.

LES MER 
Figaroll PLUS - med nytt ventilasjonssystem

Figaroll PLUS er en videreutvikling av det populære Figaroll mønebånd, som utmerker seg ved en stor formstabilitet og en fantastisk klebeevne. Vi har forsterket disse unike egenskapene ytterligere med det avanserte Figaroll PLUS.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.