TAKET I FOKUS NR. 2 2012
Sommeren står for døren, og vi er klare for både nye TAK og en skikkelig SOMMER!

I skrivende stund er det få dager igjen av juni, og vi i Monier kan se tilbake på et meget travelt 1.halvår. Det har vært, og er mange særdeles gode aktiviteter med både kjeder og forhandlere. Dette har resultert i et meget godt salg! Våren og forsommeren er en tid på året med meget stort fokus på rehabilitering av tak. Så med et massivt trykk på Taksegmentet i media, gleder vi oss til fortsettelsen!

Vi har store forventninger til NOVA, vår nyeste tegltakstein, da lanseringen og salget har overgått alle spådommer. Det er en teknisk optimal tegltakstein til en meget fornuftig pris, og egner seg ypperlig for rehabiliteringsmarkedet! 

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi Tinde Hytters nye hytteserie med Zanda Minster på taket, samt informerer om flytting av Zanda-produksjonen til Årdal i Ryfylke.

Med ønske om en fantastisk sommer!

MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

Kvalitetshytter med nytt preg

Tinde er en av de største leverandørene av hytter i Norge. De leverer hytter over hele Østlandet og har røtter tilbake til 1968. Til sin nye hytteserie ønsket de seg et nytt, mer moderne uttrykk. Valget falt på Zanda Minster takstein..

LES MER 
Zanda-produksjonen flyttes til Årdal

Styret i Monier AS har besluttet å flytte all produksjon av Zanda betongtakstein til Moniers fabrikk i Årdal i Ryfylke. Flyttingen vil ikke ha noen konsekvenser for transport eller prissetting på Zanda.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.