TAKET I FOKUS NR. 2 2011
Kom mai du skjønne milde!

Etter en lang og kald vinter, men med meget hyggelig salg, kom april som en liten nedtur. Det virker som om Påske og kjempevær ble prioritert framfor arbeid på tak. Så har salget i mai startet meget bra, og vi gjennomfører takdager og takaktiviteter til den store gullmedaljen. Mange av oss fått en forsmak på SOMMEREN, det har vært opimale forhold for taklegging mange steder i landet. Tradisjonelt så eksploderer tak-aktiviteter i etterkant av nasjonaldagen, og i år vil det sannsynligvis ta av som aldri før.

Derfor er det er trygt å vite at det er mange takeksperter der ute, som har vært igjennom opplæringen i vinter/vår. De er flere og står bedre rustet enn noen gang tidligere, til å ta imot huseiere som er på jakt etter et nytt orginalt taksteinstak.

Vi i MONIER gleder oss til, sammen med dere, å hjelpe huseiere til å få seg et nytt, sikkert og trygt taksteinstak i Tegl eller Betong! 

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi vår nye web-side med nytt design og ny struktur, vi har lansert takkalkulator for huseiere og ikke minst lansert et helt nytt web-område for huseieren – Altomtak.no

Med ønske om en riktig fin forsommer,

Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

OBS! En liten systemfeil gjør at du må trykke på "Les mer"-knappen 2 ganger for å komme inn på selve artikkelen. Vi jobber med å rette feilen og beklager ulempen.

Monier.no i ny drakt!

MONIER lanserer nå helt nye web-sider med nytt design og ny struktur. Vi har gått igjennom innholdet på siden for å sikre interessant og lett tilgjengelig informasjon både for de som arbeider med tak, men også for huseieren.

LES MER 
Alt om Tak

Alt om Tak.no er et nytt web-område for huseiere som ønsker informasjon om tak. Her kan man enkelt finne den informasjon man trenger om tak, gjøre en beregning med MONIERs nye takkalkulator eller diskutere tak i et åpent forum.

Frem til 31. mai har vi en konkurranse på siden hvor man kan vinne et tak fra MONIER til en verdi av NOK 50 000,- Man kan også vinne en iPhone. 

 

LES MER 
Takkalkulator for huseiere

Vi er stolte av å introdusere vår nye takkalkulator for huseiere. Med denne kan man prøve seg frem med forskjellige taksteinstyper, husfarger etc. for å se hva slags tak som passer best til sitt hus. Man kan også gjøre en beregning med et kostnadsoverslag for å vise forskjellen mellom ulike valg av takstein. Huseieren kan kontakte forhandlerne direkte fra takkalkulatoren for å be om et konkret tilbud.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.