TAKET I FOKUS NR. 1 2012
Fotballen har hatt avspark – våren er her, og taksalget er i full gang!

Etter en mer normal vinter i de ulike landsdeler, så er vi godt i gang med taksalget i store deler av vårt langstrakte land. Rehabiliteringsmarkedet for tak er større enn på mange år, og tak har stort fokus hos mange forhandlere denne våren.

Vi har også noen innovative forhandlere, som har tatt idèen med takbytte selv om det ligger snø. Det gledelige er at dette har vært en suksess, og de har gjennom sine utvalgte håndverkere byttet flere tak gjennom vinteren – Hipp hurra!

Flere forhandlere enn noen gang tidligere tilbyr ikke bare komplette takløsninger, men også taket fullt ferdig lagt, satt i system, gjennom tilknyttede håndverksbedrifter. Dette gjør hverdagen enklere for huseiere som skal ha renovert taket sitt, da 3 av 4 huseiere vil ha jobben fullt ferdig fikset.
Vi i Monier gleder oss over at våren er bestilt, og at taksalget har kommet godt i gang.

Hold takfokus - vi er klare!

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi vinneren av vår takleggerkonkurranse, King of Roofs, samt forteller litt om hva Monier har fokus på denne våren.

God lesning!

MVH Ivar Fredriksen, Key Account & Sales Team Manager B2C

Kongen av tak

Vinneren av Moniers takleggerkonkurranse er nå kåret!

LES MER 
Gjør din Bolig Bedre

Monier deltar på 14 Gjør din Bolig Bedre-messer i 2012. Hittil i år har vi deltatt på 5 boligmesser, som har resultert i ca. 90 takbefaringer for våre takleggere i Monier Partner Club.

LES MER 
Enkleste veien til et nytt tak

Som et ledd i Moniers mål om å gjøre takskifteprosessen enklere, både for forhandlere, takleggere og huseiere, kjører vi nå en internettkampanje med hovedbudskapet; Enkleste veien til et nytt tak. Kampanjen starter 16. april og varer i 4 uker.

LES MER 
Nytt på takfronten

Monier velger å satse sterkt på internett i 2012. Et resultat av dette er at vi nå er publisert på Facebook i tillegg til våre 2 andre web-områder; Monier.no og Altomtak.no. Vi har også publisert flere videoer på You Tube om ulike tak, undertak og tilbehørsprodukter.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.