TAKET I FOKUS NR. 1 2011
Fotballen er i gang – våren er i anmarsj!

Etter en lang, kald og tøff vinter i store deler av vårt langstrakte land, så øyner de fleste av oss at våren er i anmarsj. Tak-aktiviteter vil i år være mer berettiget enn på mange år, da mange tak har fått ”kjørt seg” i vinter.

Godt å vite at det er mange takeksperter der ute, som står godt rustet til å ta imot fortvilte og taksøkende huseiere.

Flere forhandlere enn noen gang tidligere tilbyr ikke bare komplette takløsninger, men også taket fullt ferdig lagt, satt i system, gjennom tilknyttede håndverksbedrifter.

Dette gleder oss i MONIER, og vi er klare til avspark!

I Taket i Fokus denne gang, presenterer vi vår nye produktkatalog Velg Tak og forteller om vår prisliste som er gjeldende fra 01. april 2011. I den forbindelse skriver vi også litt om 2 nye produkter som er kommet i år; ny Ventilasjonshette, og Gjennomføringsmansjett som er uunnværlig ved ettermontering av rørgjennomføringer!

Du kan lese om ”Kongen av Tak” fra Hønefoss og ikke minst er vi stolte av å introdusere vår nye selger i Midt- og Nord-Norge, John Inge Wold.

Med ønske om en riktig fin vår!

Mvh Ivar Fredriksen
Key Account & Sales Team Manger B2C

OBS! En liten systemfeil gjør at du må trykke på "Les mer"-knappen 2 ganger for å komme inn på selve artikkelen. Vi jobber med å rette feilen og beklager ulempen.

Ny produktkatalog og prisliste

MONIER sender i disse dager ut ny produktbrosjyre og prisliste til alle registrerte kunder.

Vår produktbrosjyre Velg Tak, inneholder en komplett oversikt over alle MONIERs produkter og hva MONIERr kan tilby sine kunder. Det er et fint verktøy å bruke i butikken, både for å vise frem til sine kunder, eller som oppslagsverk for butikkansatte.

Prislisten gjelder fra 1. april 2011.

LES MER 
Ny Ventilasjonshette og Gjennomføringsmansjett

Nytt i MONIERs varesortiment i år er Universal Ventilasjonshette. Denne kan benyttes til formål som mekanisk ventilasjon, kjøkken-ventilasjon, balansert ventilasjon og soil-ventilasjon.

MONIER kommer også med en Gjennomføringsmansjett som er uunnværlig ved ettermontering av rørgjennomføringer.
Mansjetten monteres enkelt med kombinert undertak/rullprodukter  uten behov for ytterligere avstivning, da den låses i lektene..

 

 

 LES MER 
Ny selger i MONIER

Vi er stolte av å introdusere vår nye selger i Midt- og Nord Norge, John Inge Wold.
John Inge overtar etter vår tidligere selger i området, Dag Ove Leraand. Mange kjenner John Inge fra før, da han har arbeidet i 15 år som Salgsansvarlig for jernvaregrossisten Melbye AS..

LES MER 
Kongen av Tak kommer fra Hønefoss!

Hvert år arrangerer MONIER en takleggerkonkurranse for alle medlemmer av MONIERs Partner Club.

Å legge tak er et håndverk som krever både nøyaktighet og kunnskap. For å delta sender takleggeren inn bilder og beskrivelse av prosessen av sitt beste prosjekt.

Vinneren av "King of Roofs" er kåret...

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.