TAKET I FOKUS 4.
God Jul og Godt Nytt År!

Et turbulent år 2009 går mot slutten, og det er tid for oppsummering av sesongen. Markedet har tatt seg opp igjen etter en meget svak start på året, og vi må bare innrømme at dette har gitt oss noen utilsiktede problemer denne høsten. Den nødvendige tilpasningen av kapasitet som ble gjennomført før sommeren har dessverre resultert i enkelte leveringsproblemer utover høsten, noe vi beklager på det sterkeste. Vi kan forsikre alle om at vi planlegger for et langt bedre 2010, hva leveringssikkerhet angår.

I dette nyhetsbrevet fokuserer vi på snøsikring, et relevant tema for den sesongen som nå står for døren. I sommer har vi hatt et utall henvendelser som en følge av dårlig sikring av all den snøen som store deler av landet fikk sist vinter. Tiden er inne for nødvendige tiltak på dette viktige området!

Så forteller vi om det vakre nye taket på Tjøme kirke, der glassert DanTegl er lagt. Moderne tak med tradisjonelt uttrykk på denne flotte kirken.

Til slutt vil vi ønske alle våre forbindelser en riktig:

God Jul og et Godt Nytt År!

Vi ser frem til et spennende 2010!

Mvh Ståle Njåtun, salgsjef Norge

Full fokus på snøsikring

Tragiske ulykker på grunn av manglende snøfangere på taket har ført til at kravene til snøsikring er blitt vesentlig skjerpet.

LES MER 
Ingen kyssing på kirketrappen

Det ble ingen kyssing på kirketrappen så lenge hovedinngangen var sperret på grunn av frostspregninger i teglstein. Men etter at kirken er pusset opp for 6,3 millioner kroner kan de nygifte igjen vise sin kjerlighet på trappen utenfor Tjøme kirke.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.