TAKET I FOKUS 3.
Gjør taket klart til høstens stormer!

Kjære kunde,

Sommeren er over, og høysesongen for tak står for døren.Fram til snøen legger seg over landet skal det renoveres mange norske tak, både private og offentlig eide. Monier er parat til å sørge for at flest mulig får tette og vakre tak denne høsten! I denne utgaven av ”Taket i fokus” kan du lese om de flotte og nyrenoverte Zanda-takene på Rica Havna Hotel på Tjøme. Du får nyttig informasjon om aktuelle energikrav i forbindelse med TEK07, og vi presenterer vinneren av konkurransen ”Vinn en Zanda-takpakke” hvor nesten 1500 deltok. Til slutt er vi stolte over å fortelle om renoveringsprosessen av takene på Amalienborg Slott i København, der Monier leverte glassert DanTegl. Ikke et helt dagligdags prosjekt, men likefullt et eksempel på at Monier har takløsninger for alle! 

God lesning, og lykke til med en spennende tak-høst! 

Mvh Ståle Njåtun, salgsjef Norge

Skjærgårdsidyll med nytt tak

Rica Havna Hotel på Tjøme fremstår nå i ny drakt etter en totalrenovering og en omfattende påbygging. Den nye taksteinen, Zanda Protector, gir skjærgårdsperlen et bølgende mykt utseende…   

LES MER 
Nye og strengere energikrav

En lovendring innebærer nye og strengere krav til energibruk og til tilrettelegging for alternativ energibruk. Målet er 25 prosent reduksjon i energibehov til nye og ombygde bygninger.

LES MER 
Konkuransen - Vinn en Zanda takpakke

Les om den heldige vinneren av vår konkurranse "Vinn en Zanda takpakke" Stig Halvorsrød fra Borgenhaugen var den heldige vinneren og vi gleder oss til å se huset ferdig med MONIERS produkter!

LES MER 
Kronen på verket

Den delen av det danske konglige slottet Amalienborg i København som kalles Frederik den VIII`s Palass, gjennomgår en omfattende renovering både innvendig og utvendig. Med en historisk bygning som Frederik den VIII`s palass forsøker man så langt som mulig å beholde bygningens opprinnelige utseende og bevare så mye av det opprinnelige materialet som overhode mulig. Et fantastisk arbeide er utført på Frederik den VIII`s Palass.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.