TAKET I FOKUS 1. 2009
LEDER

Kjære kunde,

Velkommen til MONIERs nyhetsbrev, ”Taket i Fokus”!
Vi opplever et meget turbulent marked for tiden, men i MONIER er vi av den oppfatningen at det viktigste er å fokusere på de mulighetene markedet til enhver tid gir oss. Derfor går vi offensivt til verks, og lanserer nye produkter og tjenester.
I denne utgaven kan du lese mer om våre nye teglprodukter Turmalin og Rubin, og om siste tilskudd av undertak; Veltitech. I tillegg kan du se hvilken støtte MONIER kan tilby i det viktige arbeidet med å finne og vinne prosjekter. Vi kaller det Monier Prosjektstøtte.

God lesning, og lykke til med oppstarten på taksesongen 2009!

Mvh Ståle Njåtun, Salgssjef Norge

TURMALIN - DEN NYE FLATE TEGLTAKSTEINEN

Bli kjent med den nye "uslipte edelstenen" fra MONIER. Taksteinen med de mange fordelene og mulighetene. En svært elegant, fompresset takstein som leveres i mange farger.  

LES MER 
RUBIN - DEN ØKONOMISKE TEGLTAKSTEINEN

Denne rimelige kvalitetsteinen har en litt annerledes profil, og gir huset ditt et kontinentalt preg. Rubin har tidligere vært i vårt sortiment og vi har nå valgt å ta denne populære taksteinen inn igjen etter at det er gjort noen forbedringer rent teknisk.

LES MER 
VELTITECH 145 - UNDERTAK

l tillegg til MONIERs topprodukt innen diffusjonsåpne undertak, Divoroll Top, kommer MONIER nå med et langt rimeligere diffusjonstett undertak til bruk på kalde, ventilerte konstruksjoner.

LES MER 
MONIER PROSJEKTSTØTTE

Nytt takprosjekt på gang?

Taket er en vesentlig del av bygningen når det gjelder både utseende og funksjon. MONIER tilbyr service og rådgivning under hele byggeprosessen. For på beste måte å støtte berørte parter i arbeidet med å utforme, gjennomføre og forvalte aktuelle byggeprosjekter når det gjelder taket, kan vi tilby et samarbeide som går over fire steg.

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.