MONIER LANSERER NYE UNDERTAK!
Vi utvider Divoroll-serien!

Moniers topprodukt innen undertak, Divoroll Top RU, har hittil kun vært levert i 50-meters ruller. Nå etterkommer vi takleggernes ønsker og leverer også i 20-meters ruller. Divoroll Top RU er markedets sterkeste, diffusjonsåpne undertak. Produktet har 2 limkanter for enkel montering, som limer under alle værforhold!

Ny i Divoroll-familien er Divoroll Prima. Et noe rimeligere diffusjonsåpent undertak, men som oppfyller alle krav til gjennomtramp.

Alle Moniers diffusjonsåpne undertak har teknisk godkjenning.

LES MER 
Nye bitumenbaserte undertak for tradisjonelle løsninger!

-Vi ser at en vesentlig del av rehabiliteringsmarkedet fortsatt benytter bitumenbaserte produkter. Vi tar konsekvensen av dette og ønsker å tilby et komplett utvalg av produkter, både for tradisjonelle og mer moderne løsninger, sier Teknisk Sjef i Monier AS, Gunnar Solhaug.

Det lanseres 3 ulike undertak som kan benyttes på ventilerte konstruksjoner med fast underlag. Undertakene er bitumenbaserte, dvs. en asfalt-blanding. Utviklingen av undertakene er gjort i samarbeid med den ledende italienske produsenten, Silcart, som har lang erfaring innen bitumenprodukter til det nordiske markedet.

3 TYPER FOR ULIKE BEHOV
De nye undertakene heter, Terfelt, Terfelt Glass og YEP 2200. Produktene har noe ulik oppbygning.

Lettvekteren Terfelt blir nok håndverkerens favoritt med en vekt på kun 400 gr. pr. m². Den har en kjerne av polypropylen som kombinerer lett håndterlighet med gode mekaniske egenskaper.  Dobbel limkant sørger for tett overlapp.

Terfelt Glass er mellomvekteren med bærende sjikt av glassfiber. Produktet er utstyrt med én limkant.

YEP 2200 er Moniers kraftigste bitumenbaserte undertak, spesielt fremstilt for hard slitasje i nordiske klima. Bærende sjikt av polyester. Alle de diffusjonstette undertakene skal monteres på fast underlag.

Les mer om Moniers undertakssortiment på monier.no

 

LES MER 

Part of BMI Group

Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet? Klikk her for å fjernes som mottaker.

If you cannot read this newsletter, please click here.