Partner Club

Monier Partner Club er et samarbeid mellom Monier og utførende takleggere, skapt for å gjøre kvalitetsmessige takrenoveringer mer tilgjengelig for huseiere som trenger et nytt tak.

Vi tilbyr ekstra opplæring i våre produkter, årlig pakke med markedføringsmateriell og profilering av medlemmene i Moniers markedsføringskanaler for sammen å gjøre taksalget mer lønnsomt.

Interessert? Kontakt gjerne markedsansvarlig i Monier AS, Anne-Cathrine Stene, for mer informasjon.

Som takproff og medlem av Moniers Partner Club har du mulighet til å profilere deg ved hjelp av vår omfattende markedsføringspakke. Materialet inneholder en rekke forskjellige trykksaker og gaveartikler for å markedsføre din virksomhet med Monier som samarbeidspartner. Materiellet er inkludert i ditt medlemskap. For å komme inn i e-handelssystemet trenger du brukernavn og passord. Har du glemt ditt brukernavn eller passord?  

Bestill materialet her.

Som Zanda Takpartner får du en rekke fordeler i form av salgs- og produktopplæring og markedsstøtte.
I tillegg jobber vi kontinuerlig med å markedsføre dere som våre samarbeidspartnere slik at vi kan skape bedre forretning både for dere og for oss. Under kan du lese litt mer om hva som skal skje i Partner Club 2017.

ERFARINGSMØTE 2017

Holdes i år på Thon Hotel Arena, rett ved Norges Varemesse på Lillestrøm. Dato er 27. april.  Sivert Uvsløkk fra SINTEF vil holde et innlegg. I tillegg går vi igjennom produktnyheter, deler erfaringer fra året som er gått og får siste nytt på hva som skjer i markedet.

KICK OFF 2017

Torsdag kveld, 27. april  setter vi kursen for Riga i Latvia. Vi vil oppleve Riga på en annerledes måte og ha et godt faglig innhold i form av kunnskapstest og work shop hvor vi jobber oss igjennom en takomlegging som er gått fullstendig galt.
Vi vil også kose oss med god mat og drikke og knytte bånd for videre samarbeid.

TAKSKOLE

Utdypende opplæring i Moniers produkter, materiell og metoder. Varighet: 1 dag. Avtales direkte med din selger i Monier..
Dersom du er ny takpartner skal takskole gjennomføres FØR man presenteres som Zanda Takpartner.

Takkalkulator

Som Zanda Takpartnere vil dere få tilgang på Moniers Takkalkulator PRO, slik at du enkelt kan gjøre beregninger på hva som trengs til et takprosjekt og få et overblikk over hva det kommer til å koste.  Kontakt din lokale selger i Monier for brukernavn og passord.

Gjør din bolig bedre

I 2016 deltok Monier på 10 Gjør din Bolig Bedre-messer sammen med våre takpartnere. Messene resulterte i snitt til 27 avtalte takbefaringer pr. messe til Takpartnere som deltok. Dette er en økning fra 22 befaringer pr. messe i 2015. Messene er også et viktig vindu ut til potensielle kunder i ditt lokalmiljø.

Vi følger opp suksessen og vi vil også i 2017 delta på10 messer.  Her vil du, som en av våre viktigste samarbeidspartnere få mulighet til å delta kostnadsfritt og skaffe deg viktige kundekontakter og mulige oppdrag.
Tilbudet avhenger av at det er en Gjør Din Bolig Bedre-messe som arrangeres i ditt arbeidsområde.

Oversikt over hvor vi vil delta:

VåR:Høst:

Haugesund 10.-12. februar
Bergen, Sotra 17. - 19. februar
Kristiansand 24.-26. februar
Fredrikstad 10. - 12. mars
Hellerudsletta 17.-19. mars 
Stavanger 5.-7. mai

Bergen, Åsane 8. - 10. september
Ålesund 29. sept. - 1. oktober
Arendal 2. - 4. oktober
Skien 13. - 15. oktober
Trondheim 17.-19. november
 

MARKEDSSTØTTE

Ønsker du å markedsføre deg i ditt lokalmiljø?
Monier tilbyr støtte til aktuelle markedsaktiveteter som profilerer vårt samarbeid på en god måte. Må alltid avtales og godkjennes av Monier før igangsettelse.

Kontakt Anne-Cathrine Stene på tlf. 41 55 38 37 eller e-post anne-cathrine.stene@monier.com dersom du ønsker mer informasjon om hva vi kan bistå med.