Zanda - Nr. 1 i Norge

ZANDA – 500 000 NORDMENN KAN IKKE TA FEIL

Zanda startet produksjonen i Norge i 1978, og finnes i dag på flere enn 500 000 norske hus. Den ble laget ut fra ett behov: norske huseiere ville ha en sterk takstein for vakre, holdbare tak. Kravene og ønskemålene ble realisert med Zanda.

Zanda er laget av betong – et rent naturmateriale som er noe av det mest holdbare du kan ha på taket. Et tak tekket med betongtakstein har en forventet levetid på 50 år eller mer. Det er kun tegl som slår betong på varighet, hverken plater eller shingel kan sammelignes med takstein i naturlige materialer.

I tillegg til å være holdbart har det en rekke andre fordeler, som at den tåler å tråkkes på, gjør at huset setter seg, isolerer mot støy, og ikke minst er vakkert. Takstein i betong er heller ikke dyrere enn et platetak – bare penere og mer holdbart.

Zanda Arktis Teglrød
Zanda Polar Granittgrå
Zanda Protector Rød

STERK OG VAKKER

Zanda er Norges sterkeste takstein, med best testresultater fra NBI. Velger du Zanda får du en takstein som er stabil, sterk og vakker. Zanda leveres direkte på taklektene med den unike Zanda-klypen. Dette sikrer ryddighet på byggeplass og ikke minst god HMS for den som skal legge taket. Zanda kommer i forpakninger på 4 stein, slik at tunge løft unngås. Se filmsnutten om Zanda Takløft her.

ULIK OVERFLATE FOR ULIKE BEHOV

Er det mye løvtrær rundt huset ditt?
- Da bør du velge Zanda Protector som har en blank overflate og gir økt motstand mot mose og algevekst.

Mye snø om vinteren?
-Zanda Arktis og Zanda Rustikk har en ru overflate som holder på snøen opp til 35 graders takvinkel. Husk at du som huseier er ansvarlig for at snø og is ikke faller ned fra taket og skader folk eller gjenstander. Velger du en annen type overflate må du huske snøfangere! Se filmen om Zanda Arktis her.

Varmt om sommeren?
-
Zanda Polar har en varmereflekterende overflate som gir bedre inneklima når solen står på.

Ønsker du en takstein med tradisjonell, behandlet overflate?
- Da skal du velge Zanda Elegant.

Sansen for det naturlige?
-
Zanda Vestland har en naturlig, ubehandlet overflate.

Zanda-variantene kommer i et rikt fargeutvalg. Last ned vår produktbrosjyre eller titt i vår produktkatalog på web for mer informasjon.

30 ÅRS GARANTI

Alle dobbeltkrummet Zanda har samme sterke kropp og profil. Zanda har 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet i h.h.t. NS-EN 490-491.