Om MonierMONIER har takstein for ditt hus. Vi har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive takstein for moderne hus, som f. eks. kjente produkter som Zanda og KDN. Vi tilbyr både tradisjon og nyskapning under det samme varemerket - MONIER.

Om Monier

Taket er husets viktigste vern mot vær og vind. Derfor tester og utvikler vi våre produkter og metoder hele tiden. Våre undertak, spesialstein og tilbehør testes like grundig som selve taksteinen. Resultatet er et tak uten svakheter, og som øker verdien på huset ditt. Vi tilbyr alt i en komplett og testet takpakke – med MONIERs originaldeler.

Vi ønsker å være kundenes førstevalg når det gjelder kvalitetstak. Derfor anser vi logistikk, sikkerhet og hjelp til å velge tak som en viktig del av tilbudet vårt. Vi samarbeider tett med våre forhandlere, f. eks. ved å beregne hvor mye som trengs av hvert produkt til et komplett tak.

Hos oss får du mer enn et tak - du får kunnskap og trygghet også.

BRAAS MONIER BUILDING GROUP er en verdensledende leverandør av skråtak. Vi har 7 700 ansatte, mer enn 100 produksjonsenheter og er representert i 36 land på fire kontinenter. I 2015 hadde gruppen en omsetning på 1,2 milliarder Euro.

Vårt forretningsområde dekker Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen. Her har vi 300 medarbeidere. Vi har to teglverk, fem betongfabrikker og to fabrikker for taktilbehør. Vi er stolte av vår tradisjon, og av at vi er den største leverandøren av takmateriell i Norden og de baltiske land. 

Read more about the Monier Group